Despre noi

   Initiata in 2009, Telestosat a devenit astazi o certitudine pe piata telecomunicatiilor din Estul Europei si este un furnizor important de servicii si echipamente pentru cei mai mari operatori din domeniu.

   Telestosat s-a dezvoltat rapid ajungand sa stabileasca relatii comerciale consolidate cu importanti furnizori de servicii de telecomunicatie din regiune: Romtelecom, UPC, atat in Romania cat si in Ungaria, Cehia si Slovacia.

   Cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro pe an, Telestosat ofera constanta si stabilitate in furnizarea echipamentelor necesare partenerilor sai, cat si solutii de logistica si transport adaptate intotdeauna necesitatilor, modului de lucru si modelului de business ales de client.

   Bazandu-se pe producatori de prima mana la nivel mondial, Telestosat asigura o gama variata de produse pe segmentul echipamentelor de receptie terestra sau prin satelit, dar si pe segmentul  transportului de date prin fibra optica, etc.

Pastrand elementele de confidentialitate, impartasim cu clientii noștri din experienta acumulata in decursul anilor, oferind consultanta atat privind comportamentul clientilor finali cat si despre modurile de lucru care asigura eficienta de costuri a serviciilor conexe, cum sunt logistica, transportul, alegerea tipului de echipamente, etc.

   Telestosat se poate adapta oricarui model de business ales de client. Fie ca acesta prefera, spre exemplu, o simpla livrare la o locație specificata, in baza unor comenzi unice, fie ca doreste ca Telestosat sa asigure un stoc tampon, in depozitele proprii, din care sa livreze regulat cantități limitate la o singura locatie sau catre mai multe locatii ale clientului. Putem lucra si direct cu punctele de vanzare ale clientului asigurand toate serviciile conexe, la cele mai bune preturi. Spre exemplu, putem asigura aplicatii accesibile online dedicate atat posibililor subcontractori pentru plasarea comenzilor, cat si centralizarii si verificarii acestora de catre clientul titular , precum si servicii de logistica si transport.

   In functie de nevoile si modalitatile de lucru alese de client garantam cele mai eficiente servicii de logistica si transport, ca timp si cost, indiferent de complexitatea aleasa de client prin modelul de business.